Vrsta smještaja
Lokacija
Odrasli
Djeca
Datum dolaska
Datum odlaska
Parking
Klima uređaj
Wi-Fi
Grill
Bazen
Kućni ljubimci

Selce

Hrvatska obala ima svoje bisere, a jedan od najljepših je Selce – primorski gradić sa 125-godišnjom turističkom tradicijom.

Nekoć naselje ribara i zidara Selce se tijekom zadnjih stotinjak godina pretvorilo u atraktivnu turističku destinaciju. Selce se nalazi u živopisnoj uvali, u neposredoj blizini Crikvenice, 35 km južnije od Rijeke, na jednom od najraznovrsnijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale.

Blaga klima, sa više od 2500 sunčanih sati godišnje, prosječnom ljetnom temperaturom od 25°C , te godišnjim prosjekom od 14°C omogućuje ugodan boravak u svim godišnjim dobima.

Čist zrak i bistro more sa prosječnom ljetnom temperaturom od 23°C i kupališnom sezonom od svibnja do listopada, te moderno uređene plaže, ronilački centar sa školom ronjenja, te brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na moru, omogućit će Vam ugodno i zabavno ljetovanje.

Zbog svoje mikro klime, gdje se miješaju čisti gorski i morski zrak, te mnogo sunčanih dana, Selce je poznato i kao lječilište srčanih, reumatskih i respiratornih tegoba, a u njemu se nalazi i svjetski poznati centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Terme Selce.

Uređeno šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, show-programi, ribarske fešte, sportski ribolov s gostima i dr.) učinit će Vaš boravak u Selcu nezaboravnim.

 

Osim toga, gostima je na raspolaganju veliki broj restorana, konoba, pizzeria, bistroa, kafe-barova i slastičarnica, suvenirnica, pošta, ambulanta, ljekarna, lučica za čamce, tenis i minigolf tereni, boćalište, rukometno igralište i dr.

 


Vremenska prognoza

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se