Vrsta smještaja
Lokacija
Odrasli
Djeca
Datum dolaska
Datum odlaska
Parking
Klima uređaj
Wi-Fi
Grill
Bazen
Kućni ljubimci

Plitvička jezera

Posjetite magični svijet Plitvičkih jezera, šesnaest tirkiznih jezera s kristalno čistom vodom i preko stotinu vodopada. Netaknuta priroda, planinske šume i čisti zrak Vas očekuju. Prvi i za mnoge najljepši nacionalni park u Hrvatskoj nalazi se na UNESCO-ovom popisu zaštićene svjetske baštine. Jednodnevni izlet započinje u ranijim jutarnjim satima dok je povratak predviđen u večernjim satima.
 
INFORMACIJE O IZLETU:
- Polazak iz Selca u 8:00, vožnja obalnom cestom do Senja 30 min
- Pauza u Senju 15-20 min
- Vožnja serpentinama do Vratnika (700 m nadmorske visine), nastavak kroz Liku i Otočac, dolazak u Nacionalni park Plitvice
- Razgledavanje nacionalnog parka prema programu Uprave parka, koji varira ovisno o broju posjetitelja najavljenih za taj dan.
- Vožnja istim putem natrag, s pauzom u Babinom potoku za degustaciju ličkih proizvoda
- Pauza u Senju 15 minuta
- Povratak u Selce oko 19:00
 
TIP IZLETA: Cjelodnevni izlet
 
IZLET UKLJUČUJE:
- vožnju modernim turističkim autobusom
- stručnog vodiča
- ulaznicu u nacionalni park sa prijevozom po parku
- ukupnu organizaciju putovanja i izleta
 
VOĐENJA MOGUĆA NA: engleskom, njemačkom, talijanskom i nizozemskom. Mogućnost vođenja i na drugim jezicima ako se radi o većem broju gostiju.
 
SAVJET: Ponesite udobne cipele i ne zaboravite ponijeti fotoaparat!
 
NAPOMENA: Vremena navedena u tekstu su okvirna i mogu se mijenjati ovisno o uvjetima na cesti i u nacionalnom parku. Ovisno o gužvama i broju najavljenih posjetitelja, uprava parka određuje raspored obilaska u nacionalnom parku.
 
ORGANIZATOR IZLETA: Turistička agencija Da Riva d.o.o. Nova cesta 10, Opatija, OIB:HR69354529554, Id-kod:HR-AB-51-040037632
 
INFO & BOOKING: Turistička agencija Selex, Trg palih boraca 28, Selce, Id-kod: HR-B-51-040060359

Vremenska prognoza

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se