Vrsta smještaja
Lokacija
Odrasli
Djeca
Datum dolaska
Datum odlaska
Parking
Klima uređaj
Wi-Fi
Grill
Bazen
Kućni ljubimci

Istra tour

Vratite vrijeme unazad zajedno sa našim stručnim vodičima, koji će Vas povesti na putovanje kroz najljepše gradove Istre - najpoznatije turističke regije Hrvatske. Osjetite romantiku prošlih vremena u izletu kroz gradove koji očaravaju svojom ljepotom.
 
PULA
Jedan od najstarijih istarskih gradova, čija povijest seže više od 2000 godina unatrag. Prošetajte Pulom, pogledajte Pulsku arenu, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram.
 
ROVINJ
Jedan od najljepših istarskih gradova, izgrađen na otoku, sa šarenim kućicama venecijanske arhitekture stisnutih jedna uz drugu, uz sam rub do mora, s predivnom crkvom Sv. Eufemije u kojoj se i dan danas može vidjeti sarkofag s početka 4.stoljeća. Nakon razgleda u Rovinju možete iskoristiti preostalo vrijeme za istraživanje starih rovinjskih ulica ili otići na ručak u jedan od rovinjskih restorana.
 
POREČ
Antički grad sa svojom ulicom Decumanus i s Eufrazijevom bazilikom iz 6.stoljeća, koja predstavlja pravi primjerak bizantske umjetnosti sa svojim nadaleko poznatim mozaicima. Tu je i romanička kuća i još puno spomenika kulture koji odišu poviješću i pričama. Osim povijesnih znamenitosti Poreč je i moderan turistički grad, centar turizma, koji svojim sadržajima plijeni pažnju svih turista koji dolaze, ali i koji se po tko zna koji put vraćaju.
 
INFORMACIJE O IZLETU:
- Polazak iz Selca u pravcu Opatije, vožnja obalom do Pule (cca 2 i pol sata)
- Razgled znamenitosti: amfiteatra (izvana), Dvojnih vrata, Herkulovih vrata, Slavoluka Sergejevaca
- Slobodno vrijeme za šetnju
- Polazak iz Pule, vožnja do Rovinja u trajanju od cca 45 minuta
- Razgled Rovinja, te potom pauza
- Polazak iz Rovinja, vožnja do Poreča od cca 45 minuta
- Razgled Poreča i slobodno vrijeme
- Polazak iz Poreča prema Opatiji, vožnja u trajanju oko 2 i pol sata, te povratak u Selce
 
TIP IZLETA: Cjelodnevni izlet
 
IZLET UKLJUČUJE:
- Prijevoz autobusom
- Stručno vodstvo
- Organizacija izleta
 
VOĐENJA MOGUĆA NA: engleskom, njemačkom, talijanskom, nizozemskom i hrvatskom. Mogućnost vođenja i na drugim jezicima ako se radi o većem broju gostiju.
 
SAVJET: Sa sobom ponesite foto aparat i kameru i zabilježite nezaboravne trenutke provedene u Istri!
 
ORGANIZATOR IZLETA: Turistička agencija Da Riva d.o.o. Nova cesta 10, Opatija, OIB:HR69354529554, Id-kod:HR-AB-51-040037632
 
INFO & BOOKING: Turistička agencija Selex, Trg palih boraca 28, Selce, Id-kod: HR-B-51-040060359
 

Vremenska prognoza

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje.

Slažem se